tiistai 30. lokakuuta 2007

CTC tuli, näki ja voitti: LiKi-CTC 4-11

PJK-ottelusta sisuuntuneena CTC valmistautui Limingan matsiin mielessään vain saunailt....siis voitto.

Otteluun lähdettiin kauden pienimmällä pelaajamäärällä kun mukana oli vain kolme kenttää. Ehkä juuri tästä johtuen joukkueella oli alussa hiukan pallo hukassa; LiKi siirtyi vajaassa 1o minuutissa jo 2-0 johtoon. Joukkueen sanottua itselleen "huomenta", alkoi ykköskentän show: ensin peli 2-2:een, ja toisessa erässä jo 8-2:een. Ketjun korkeimmasta pistesaldosta vastasi Vesa Dahlsten, joka heitti vaatimattomat 4+4=8. Muita onnistujia olivat mm. Teemu Puurunen (2+2=4), Henri Hietala (1+3=4), Antti Grip (0+3=3), JM "Taivalkosken Larionov" Alatalo (2+0=2) ja Niklas Hakalax (0+0=0).

Varsinkin toisessa erässä CTC:n liike puri ja LiKi joutui rikkomaan. Tuomarit hoitivat hommansa loistavasti huolimatta kotiyleisön hurjasta painostuksesta ja huuteluista. CTC oli joukkueista kurinalaisempi, joukkue otti ensimmäisen jäähynsä vasta toisessa erässä ja kokonaisminuutit jakautuivat LiKin "eduksi" 48-12. Väitteet provosoinnista kiistämme tottakait jyrkästi, eihän me nyt sellaista.

#44:sen ura agitaattorina ei alkanut kovin kummoisesti kovasta yrityksestä huolimatta. Ehkä parempi näin, turpaanhan siinä tod.näk. olisi tullut.

Ottelun suurin oikeusmurha nähtiin 10-4 maalissa. Kyseisestä tilanteesta olisi ehdottamasti kuulunut syöttöpiste Juha Soroselle, huolimatta siitä että kiekko ei silminnäkijöiden mukaan käynyt lähelläkään Sgiggeä. Mutta silti, tämä ei jää tähän!