maanantai 22. lokakuuta 2007

Romahdus.


CTC:n ottelua PJK:ta vastaan voi kuvata vain yhdella sanalla: romahdus. Ottelu päättyi murskalukemiin 4-11.

Jo alusta asti oli selvää ettei CTC ollut valmiina päivän otteluun. Kuuden minuutin jälkeen taululla olivat rumat 0-4-lukemat, ja selkäranka oli murskana. Kempeleen jäähalli teki oman osansa jättämällä alkulämmittelyn pois, mutta tekosyyksi ei sekään kelpaa. Joukkuetta koitettiin herätellä maalivahdin vaihdolla, mutta kyseinen vaihdos ei johtanut minkäänlaisiin tuloksiin. Pienenä kuriositeettinä mainittakoon että maalintekijäksi hankittu Vesa Dahlsten osui heti ensimmäisessä kotiottelussaan.

Mutta löytyy ottelusta jotain positiivistakin, CTC on nyt ärsytetty ja on ärsytettynä erittäin vaarallinen. Ensi viikonlopun vierasotteluun LiKiä vastaan joukkue lähtee hurjalla asenteella, tavoitteena hakea kolme pistettä.

Joukkueen kokoonpano tulee kokemaan pieniä muutoksia; Antti Grip siirtyy pelaamaan puolustajan paikkaa, allekirjoittaneen ottaessa hänen paikkansa Matti Kinnusen rinnalla. Joukkueen viimeisin hankinta Matti Rautio ei vielä ottelussa esiinny, vaan säästää debyyttinsä Kempeleen fanaattisen koti-yleisön eteen. Maalinsuulle palaa Juha "bin" Soronen, joten ääntä kaukalosta ei tule puuttumaan.

Ei kommentteja: