sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Koko ilta tulee! CTC-OYUS 7-3


Ja koko ilta tuli.


Kauden ensimmäisestä paikallisottelusta ei tunnelmaa puuttunut. Jäähyjä jaeltiin puolin ja toisin eikä loukkaantumisiltakaan vältytty.


Ottelussa tehtiin 10 maalia, jotka jakautuivat CTC:n hyväksi 7-3. Ottelu oli hyvin tasaväkinen ensimmäiset kaksi erää, mutta kolmannessa erässä CTC:n neljän kentän pyöritys alkoi vihdoin kantaa hedelmää. Juha-Matti Alatalo vei CTC:n 4-2 johtoon aivan erän alussa, ja tästä ei enää vastustaja noussut.

Ykköskenttä oli totutusti vahva Tommi Hiltusen (2+0) johdolla, tehden kolme maalia. Myös muut hyökkääjät näyttivät että ratkaisuvoimaa CTC:stä löytyy, jokaisen kentän maalatessa vähintään kerran.

Illan positiivisin suorittaja löytyi silti maalinsuulta; Matti Lasanen pelasi ensimmäisen ottelunsa miesten sarjoissa ja oli itse varmuus, ansaiten puolustuksen luottamuksen alusta lähtien. Myös Joonas Soini selvisi hengissä kotiinsa, vaikka joutui kulkemaan parkkipaikan kautta.
-"Älä lyö enää!"-

Niklas "Iron Mike" Hakalaxin voittoprosentti penkin takana on 100%, joten olisiko kenties parempi jättää pelaamiset muille jatkossakin?

Seuraava mahdollisuus bongata CTC on Kempeleen jäähallissa tulevana lauantaina, jolloin vastaan asettuu PJK.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvakooste ottelusta OYUS - CTC 13.10.2007 on nyt www.junnut.com sivuilla.