maanantai 1. lokakuuta 2007

OYUS-CTC 5-6

CTC:n kausi lähti käyntiin harjoitusottelun muodossa lauantaina 29.9. Paikkana oli uusittu Limingan jäähalli ja vastustajana paikallisvastustaja OYUS.

Ottelun alla ilmassa oli useita kysymysmerkkejä: Miten CTC:n luottovahti Juha Soronen on toipunut vakavasta vammastaan, miten joukkue onnistuu puolustamaan uuden maalivahtihankinta Karnarannan edessä jne, onko GM ruskettunut jne.

Ottelusta muodostui huikea trilleri CTC:n siirtyessä nopeasti 2-0 johtoon, mutta OYUS nousi toisessa erässä nopeasti tasoihin ja meni jopa ohi. Tästä sisuuntuneen Oulun isoin, komein ja hienoin seura CTC laittoi uuden vaihteen sisään ja pelasi täydellä sydämellä loppuun asti. Tämä palkittiin ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla jolloin Taivalkosken ulkojäiltä nerokkaasti kaapattu Jani Uusitalo sinetöi voittomaali pitkän pyörityksen päätteeksi.

CTC:stä onnistui maalivahti Juha Soronen jolle nollapeli oli uran ensimmäinen seurassa. Myös kovaan paikkaan joutuneet uudet hankinnat loistivat, tehden suurimman osan maaleista.

CTC:n kovat pelit jatkuvat jo tulevana lauantaina kotipelillä Oulaisten Huimaa vastaan. Lippuja vielä saatavilla.