maanantai 5. marraskuuta 2007

Our Building, Our Game! CTC-Popula 7-4

Kuten jo otsikosta on pääteltävissä, onnistui CTC vihdoin ottamaan kauden ensimmäisen kotivoiton. Ylivieskan Popula kaatui lukemin 7-4 (1-0, 2-4, 4-0).

Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli CTC:ltä varovaista ja huonoa puolustuspeliä ja toiselle erätauolle lähdettiinkin 3-4 tappioasemasta. Kolmannessa erässä joukkueen peli kuitenkin palasi oikealle tasolleen ja erä vietiin puhtaasti lukemin 4-0. Teemu "I'm too good for kaulasuoja" Puurunen oli totutusti iskussa, saldona tällä kertaa 3+0. Muita tehomiehiä olivat mm. Anssi Anttila (2+0) ja kiekkokansan yllätykseksi Niklas Hakalax (0+2). Joukkueen vajaamiehinen puolustus selviytyi ottelusta hyvin, tosin aina on parannettavaa.

Mielenkiintoisena kuriositeettina mainittakoon että CTC:n maaliero on nyt ensimmäistä kertaa historiansa aikana plussan puolella. Tästä on siis hyvä jatkaa.

Ensi viikonloppuna CTC lähtee "on the road", suuntana Oulainen. Tavoitteena on jatkaa voittoputkea ja nousta kolmen parhaan joukkoon.

Tavoite on kova mutta niin on joukkuekkin.