tiistai 28. lokakuuta 2008

Back Again!

Bloginpitäjä ilmestyy jälleen keskuuteenne!

Edellisen kirjoituksen jälkeen sarjaa on pelattu kolme ottelua, joista CTC:llä saldona kaksi turpaanottoa ja yksi voitto. Eli v-h-v-h-saldolla mennään.

Viime vloppuna joukkue kävi ottamassa pataan sarjajumbo Kiiloilta. Tämä käsittämätön hairahdus selittyy sillä, että peli oli Nivalassa, vaikka joukkue oli Rukalla.

Suurin uutinen viime ajoilta on kuitenkin CTC:n vaatemalliston julkaisu! Takit, t-paidat ja lippikset ovat vihdoin saapuneet ja voi pojat että osaavatkin olla komeat! Talven mittaan tuotteita tullaan tilaamaan lisää useampaan otteeseen, joten jos kiinostaa, ota yhteyttä esim. allekirjoittaneeseen.

Ensi viikonloppuna joukkue pelaa kotipelin paikallisvastus Limingan Kiekko-Karhuja (tai jtn) vastaan, ottelu pelataan Muhos Square Gardenille alkaen myöhemmin määriteltävään aikaan. MP part 3!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ja pukukoppipuheet erätauoilla ei ehkä ihan keskittyny siihe olennaiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Yksi asia ei ainakaan näytä ikinä muuttuvan. CTC ei sitten millään osaa ilmoittaa kiekkoliitolle otteluidensa alkamisaikaa. Ylivoimaista on myös ilmoittaa otteluiden lopputulos pelin jälkeen tulospalveluun. Se on niin kallista se tekstiviestin lähetys, kun viestejä lähettää muutenkin niin paljon BB ja idols-äänestyksiin, että jostakin on tingittävä, että rahat riittää pussikaljojen ostamiseen kioskista.

Anonyymi kirjoitti...

katkeruus kaunistaa sinuakin kultasein <3 itehän meen vaan ostaan pussikaljaa ja siis kioskista tietenki!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Yhtään ottelua ei ole jätetty ilmoittattamatta. Ottelut jotka näyttävät ns. "tyhjää" ovat siirrettyjä otteluita joista on tiedotettu jääkiekkoliittoa, millä ei ole ollut mitään vaikutusta, eli toisin sanoen pelaamattomia otteluita.

Sen sijaan, että täällä kirjoitellaan nimettömänä, pyydänkin viestin kirjoittanutta ottamaan yhteyttä minuun joko puhelimitse tai sähköpostitse, jotta saadaan korjattua mahdolliset muutkin väärinkäsitykset.

Yksi toinenkaan asia ei tule muuttumaan, CTC seisoo selät suorina puutteidensa takana ja ottaa vastuu virheistään.

Ystävällisin terveisin,

Niklas Hakalax
0405175046
Niklas.Hakalax@hanken.fi